Research-chemical.eu is een toonaangevend bedrijf binnen de research chemical branche. Wij werken met een ‘open mind’, wat een stabiele lange termijn relatie met al onze klanten mogelijk maakt. Betrouwbaarheid, loyaliteit en flexibiliteit zijn sleutelwoorden die ons bedrijf kenmerken, en het succes van onze transacties garanderen.

Dankzij uitgebreid onderzoek in ons laboratorium kunnen wij ons assortiment constant uitbreiden met geavanceerde producten van topklasse voor de industrie in sectoren zoals Farmaceutische, Agrochemische, Life Sciences en Research Chemicals.
Wij werken met een team van hooggekwalificeerde scheikundigen die experts zijn op het gebied van meerstappen synthese van geavanceerde tussenproducten.

Hoge kwaliteit staat bij ons voorop, onze originele producten bevatten dan ook geen additieven. Wij zijn trots op onze uitgebreide ervaring en ons brede scala aan chemische synthese technieken die, in combinatie met korte doorlooptijden en zeer concurrerende prijzen, ons tot een betrouwbare zakenpartner maken.

Wij bieden chemicaliën uitsluitend aan voor de groothandel en laboratoria. Onze producten zijn uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinden en niet geschikt voor menselijke consumptie. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor producten die voor andere dan het beoogde doel worden gebruikt.

Research-chemical.eu levert sample-materiaal, kleine zendingen, bulkopdrachten en contractwerk. Aangepaste synthese verzoeken zijn mogelijk, afhankelijk van de hoeveelheid en beschikbare laboratorium tijd.

Als u vragen heeft over ons bedrijf of de producten en diensten die wij aanbieden, neem dan gerust contact met ons op.